5 creaties die je kunt maken met losse diamond painting steentjes

Als je net zo gek bent op diamond painting als wij, dan zijn we er bijna zeker van dat je waarschijnlijk een ton aan overgebleven diamond painting steentjes hebt liggen. Daarom hebben we besloten om een aantal leuke doe-het-zelf projecten te delen die je kunt doen met je overgebleven diamantjes, zodat ze niet gaan verstoffen en je ruimte kunt vrijmaken! 

Dus lees vooral verder om een aantal van deze geweldig leuke, maar eenvoudige doe-het-zelf projecten te bekijken voor je restanten aan diamantjes!

Tip #1: DIY Kerst ornamenten

We weten niet hoe het met jou zit, maar wij houden houden erg van een Diamond Painting Kerst! En wat is een betere manier om overgebleven diamond painting steentjes te gebruiken dan mooie kerstversiering voor je boom te maken. Dit is ook een perfect en zeer origineel doe-het-zelf cadeau voor de feestdagen.

kerst ornamenten diamond painting

Tip #2: Diamant mani & pedi

Wie houdt er niet van een beetje schittering op zijn mani- of pedicure?  Waarom gebruik je niet je extra diamond painting steentjes om je nagels die extra wow-factor te geven!

diamond painting steentjes op nagels

Tip #3: De leukste huisdecoratie 

Misschien heb je een oude fotolijst of een kunstwerk aan de muur dat net dat beetje extra's mist... Of misschien wil je gewoon het uiterlijk van iets veranderen zonder een hoop geld uit te geven. Nou, in dat geval kun je je overgebleven diamond painting steentjes gebruiken om van iets ouds weer iets fris en nieuws te maken. Zo kun je elke kamer weer opfleuren!

diamond painting steentjes op dienblad

Tip #4: Flessenkunst 

Dit is een vrij eenvoudig idee dat prachtig resultaat geeft. Het enige wat je hoeft te doen is de fles naar keuze te pakken en de overgebleven diamond painting steentjes te plaatsen op een manier die jij mooi vindt. Zo tover je een basic fles om in een nieuw kunstwerk dat je overal kunt gebruiken als decoratie.

diamond painting fles

Tip #5: Versier je accessoires en kleding

Als je een paar stomme schoenen hebt die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken, probeer dan wat van je overgebleven diamond painting steentjes te gebruiken om een nieuwe, modieuze look te creëren zonder dat je er veel geld aan uitgeeft.  Je zou je diamond painting steentjes ook kunnen gebruiken op portemonnees, portemonnees, mobieltjes, en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

diamond painting telefoonhoesje

We hopen dat je deze doe-het-zelf ideeën nuttig en behulpzaam vindt. Zorg ervoor dat je jouw resterende diamond painting steentjes goed gebruikt. Bedankt voor het lezen, nu is het hoog tijd om je eigen meesterwerk te maken en je leven nog schitterender te maken.